Brunkrämsluder

Nu hör man att man har fans igen som skriver.. Snälla hur mycket ni är försöker kriga så har jag gjort mitt för länge sen ;) ni vet vad jag har gjort så tjejer, skiter i om du pussa min kille för de kan inte jämföras med de jag gjorde hihi. Pöss


fans fans fans..


Heheh

Hello bloggen. Just nu ligger jag i soffan med min älskling och kollar på made (no life). Imorn äre fredag hoppas nått händer då för dör av att bara sitta hemma.. Hehe


Heheh

Nyss varit på vårdcentralen och tandläkarn.. Bedövad i hela käften. Men hellre det än att gå i skolan som ni andra, fuckers ;))


Natti

Hello, kollar på tv med oscar, nyss duschat. Imorn ska jag sova hela dagen och sen gå till tandläkaren.. Är skit rädd :'( godnatt!


Fuck alla

Äntligen klar. Nu ska jag åka hemåt och äta och fortsätta tvätta, sen kommer mimmi och då ska vi färga mitt hår, ett måste!!!


Måndag

Hello vakna för en stund sen, va precis ute med hunden, va fint väder :D nu ska jag fixa till mig lite och sen sätta på en maskin och sen åka till soc på möte. När jag kommer hem så är det bara fortsätta att tvätta och sen kommer nog oscar hit. Vi hörs senare puss


Yes man


LOOOVE YOU<3


HEJ

Hello saknat mig? Dum fråga, såklart! Sitter hemma med Mimmi och kollar på tv och äter chips och dricker cola. Flaffe är med också hihi, som jag saknat han.
Ja dom senaste dagarna har jag bara vart med oscar och gjort saker osv. Skönt att slippa tjejer ett tag asså, skit snack hit, skitsnack dit. Man tror att ens vänner ställer upp men har märkt att allt bara är skitsnack.. Blä. Orkar inte bry mig, älskar att bråka med människor. Hihi. Sen så får jag höra varje dag att ett visst par tjejer sitter och skriver om mig på nån jävla blogg? Hallå ge upp, som om jag skulle läsa.. Haha skulle ju va på dåligt humör hela dagarna. Men svar på tal iaf: Spelar ingen roll om jag får betala de är de värt ;). Eftersom de ska hända så mycket för mig tydligen! Jaja fuck that nu sjönk jag till samma barnsliga nivå.
Jaja back to reality! Varför lägger sig ALLA i mitt liv? Så sjukt jävla trött på de, alla kan inte få ett lika perfekt liv som mig.. Hallå jag ska bli mamma, jag e vuxen nu ;) ska kolla tv nu puuss


Mitt hjärta


Om jag hade brytt mig om vad folk tycker hade jag inte fortsatt vara den jag är

Hos lollo och lever livet.


Hahaha

Oscar tror att han kan photoshop, sötnoos


shoo

shoo. sorry att jag inte har uppdaterat något, flyttade till pappa förra veckan och vi har inte något internet! men nu sitter jag i skolan och pluggar.. vill hem till sängen och sova med orre fän , men icke sa nicke de är bara att sitta här och dö till 20 i 4.. ye. men vi hörs väl ;)))

Även om jag är trött kämpar jag för att nå toppen


Tröttast i världen

Helloo! Fyfan vad jag är trött idag.. Somnade ca 3 inatt och gick upp vid 7, inte kul. Idag var jag i min gamla skola, alltså Tessin där jag gick förra året och pratade med min mentor och rektorn. Både bra och dåliga nyheter. Jag fick gå kvar, vilket innebär att jag inte pluggat ett helt år i onödan men nu har jag ingen anledning till att hoppa av skolan. Har fått allt serverat på ett silverfat! Så kanske är dags att ta vara på det. Jaja! Iallafall imorgon ska jag vara hemma från skolan så att jag kan börja ställa in sängen och packa grejen inför flytten. Mitt nya schema suger! Idag slutade jah halv 5 så jag var hemma ca halv 6.. Då hinner man inte göra nånting.. Så imorn ska jag packa allt och försöka bli lite klar. Sen ska plugga. Har lite kvar att göra som måste vara inlämnat på måndag. Åh, om ni undrar varför jag bara pratar om skolan och ingenting så är det för att jag är så stressad och sjukt trött :(..


<3


Natti

Vill bara säga att jag har världens finaste vänner och alla andra som hjälper mig! Godnatt :)


What goes around comes around

Har precis duschat och målat naglarna framför tv:n i sängen.. Nu ska jag ut och ta en cigg sen försöka sova lite. Puss


Seeeg

Idag fick pappa veta att han fick lägenhet, så han fick nycklarna på en gång idag! Så har varit där och packat upp lite och ätit och varit med pappa bara. Känns som det kommer att bli bra. Har aldrig riktigt bott med pappa i hela mitt liv så ska bli skönt att bli en familj på nytt liksom hehe ;) har lite ångest att jag ska flytta ifrån mina små syskon men dom kommer ändå bara att bo tio minuter bort så kan ju träffa dom när jag vill men det är inte samma sak som att bo med dom liksom.. Men men :) Nya tag nu, nu ska allt bli bra och lugnt! Lång dag för mig imorgon. Ska först förbi min gamla skola för att prata med min mentor om jag får gå kvar eller inte och sen åka hem och packa mina saker. Från och med imorgon bor jag nog hos pappa. Även fast vi inte har någon tv eller internet. Vi får sitta där med värmeljus och en kortlek som jävla luffare haha!


Helgen

Min helg har varit nice hehe ba så ni vet !


Smokin on

Söta vi är!! På bussen.. Eller ;)


Lördag

Hello. Nu ska jag gå till bussen och möta mimmi och så ska vi åka till Lollo. Tror vi ska supa osv! Det är ju lördag och igår var jag nykter.. Drack inte en droppe!! Känner mig så duktig så förtjänar nåra öl idag va hihih ;) nej nu måste jag springa!! Puuuss


Följ mig ;)


.

Mycket har gått snett men det är aldrig försent att ändra. Jag är den jag är och det är jag stolt över.


;)))


RSS 2.0