Dec. 27, 2012

Tjeena! Sorry för dålig uppdate har inte haft tid. Julafton va jätte mysig och fick de jag ville! Juldagen fixade jag och mimmi oss hos mig och började föra och sen strula allt som fan men efter många om och men kom vi iväg. Vi åkte till stockholm och gick på krogen, de va skit kul. Haha jag och mimmi dansade hela kvällen och de va sjukt mycket folk, massa snygga killar ;) oj oj. Det va öppet till 05 så vi kom väl hem vid 9 tror jag den va, och tror ni inte att jag OCH mimmi har låst in våra nycklar hos mig... Och min pappa går inte att väcka! Som tur va stod mimmis mamma på balkongen och rökte så vi gick in till henne och däcka dirr asså. Hehe! Igår vaknade vi vid 4 så då gick vi och handla åt farmor och va hos henne och åt, sen kom vi hem och åt.. Och åt, matkoma vi laga pannkakor och chips och billys och jag vet inte vad. Haha nu väntar jag på mimmi för vi ska åka iväg och sola och handla osv. Puss

Bilden är tagen ca 06 på t centralen så de är drf vi e så slitna, naglarna gick av etc. Men vi e snygga ändå ;) haha


Dec. 24, 2012

Nehe.. Hur ska det gå till?


Dec. 24, 2012

Ah, då vare julafton igen, längsta dagen på hela året.. Hatar äcklig julmat, köpa julklappar, va snäll, allt som har med julen att göra... Bara bäst för mamma och pappa att jag får det jag önskar!! ;)

ett nyårslöfte är att jag ska börja träna, har inte rört mig alls på ca 4 år, och är sjukt slö så kanske drf man går upp i vikt.. Sluta röka ska jag göra också, har redan slutat en gång men nu är de på riktigt så mamma betalar en resa till mallorca, måste ju verkligen tillbaka dit!!


Dec. 23, 2012


Dec. 21, 2012

Heej. Fredag idag men är inte alls taggad på att göra ett skit.. Har varit på stan idag och handlat och fikat med jennys två vänner. Köpte julklappar till familjen och mig själv! till mig köpte jag en mjukisdress, bh, solkort, smink och as snygga hörlurar. AH ifall nån ville veta. Kom nyss hem, va med Nora och ebba och käka mat på nån green spicy eller nått sånt här i nyköping, rätt äckligt faktiskt och nu va jag och nora och köpte godis och cola för ikväll tänker jag stanna inne och titta på film hela kvällen!


-

A dog is the only thing on earth that loves you more than he love himself


XD

haha de va någon som ringde mig förut och sa typ såhär: hur länge tror ni att ni kan hålla de hemligt? Alla vet redan att ni röker på och är pundare! Snart kommer folk få veta allt annat ni gör!! Jävla soc barn.
Sen ba klicka. haha wtf?? Pundar? Andra saker? Soc? FAN SNACKAR Personen om? Hur kan folk hitta på så sjuka saker och för vilken mening? Kan inte sluta skratta, för de är inte första gången jag hör saker.
Jaja folk måste lära sig att inte lyssna på folk, även jag. SÅ MOBBAT


Dec. 18, 2012

Är inte ens trött och har inte sovit något alls! Är barnvakt med bästa nora. <3 nu ska jag fortsätta gunga bebisen så hon inte börjar skrika.


Nyårsklänning?!

HITTAR INGEN klänning.. Asså har letat i flera månader.. hittar ingen så kollar lite till imorgon och hittar jag inte en då så får de bli en klänning från H&M som jag köpte idag..


Yo

Mimmi och jag har varit vakna hela natten, så nu ska vi strax gå hem till henne. Hon ska duscha och fixa sig inför en skoldag. Jag följer med som sällskap så jag inte somnar! Sen när jag är hemma igen ska jag själv gå och ta ett bad och sen åka vidare och vara barnvakt! Hörs senare


HISS & DISS

Hissar:
Fräscha naglar! Långa naglar e sjukt snyggt, inget fel på korta heller om man lackar dom snyggt! Har man långa naglar är ett måste att ta hand om dom, det är riktigt äckligt om naglarna är gula eller smutsiga under, man ba stay away bitch! ;)

Dissar:
Vinter! Usch usch! Jag är verkligen en sommar människa. Gillar inte när det är kallt och himlen är grå och blött och usch! Inte min grej alls, man blir ju gråhårig och deprimerad..


Lycklig

Tjena! Idag åkte jag till nyköping och gick på stan helt själv. Haha kände bara för att va ensam! Köpte med mig lite saker hem. Sen kom Lollo och langa cigg och sen gick vi till donken och käka bästa Mc feast <3 när jag kom hem mötte jag mimmi i centrum och gick hem till mamma och va barnvakt. Har bott med mina syskon sen dom föddes sen flytta jag ifrån dom i september så älskar att spendera tid med dom. Dom är så lydiga och underbara, skrattar hela tiden när jag är med dom. Sen somnade dom och så kom mamma hem så vi satt och snacka med henne ett tag, min älskade mamma<3 :))
Nu har vi suttit i köket några timmar och fixat naglarna, lyssnat på musik och kedjerökt! As mysigt, gillar verkligen att umgås med mimmi. Hon gör mig så glad och ger mig självförtroende, hon gör mig till en stark person. En vän som funnits hela livet och hoppas kommer finnas resten av mitt liv! Love


Dec. 17, 2012

Haha bästa låten <3


Dec. 17, 2012

Åh! Är skit pigg, fattar inte varför, har varit jätte trött hela kvällen och nu kommer jag inte kunna sova. Tog ett långt bad och tittade på en film och åt kvällsmat med papi förut. Nu la jag mig precis, men har två hundar som leker under sängen så kommer aldrig somna, ska ha malcolm b i lurarna hela kvällen! Love it


Hatar söndagar

Fan vad jag är trött och seg hela tiden.. fan skulle kunna sova dygnet runt! Och inte nog med de så vill mina föräldrar hela tiden att jag ska göra massa ärenden åt dom, skit jobbigt, mamma ringde mig nyss och fråga om jag kunde komma och färga hennes hår och va barnvakt imorn och pappa säger att jag ska hämta de och handla hit och dit. Är inte liiiite irriterande, jag har mitt eget liv också men det fattar ju inte dom, och säger man nej då hjälper man aldrig till. "du gör ju aldrig nått, du bara ska ha och ha". Ååååh sova en stund då innan jag måste iväg på nästa ärende! fast ne ska inte resa mig ur sängen idag.. eller juste, måste ju gå ut med hundarna 15 ggr till eller nått. PALLA. Haha gud vad jag gnäller.
Sån här stil som tjejen på bilden har skulle jag lätt vilja ha, men det blir lätt överdrivet så man ser ut som en lebba och det vill jag verkligen inte göra euuuw! ;)


Min helg

Heej, myser i soffan med papi, mimmi och vovvarna. Ah skulle berätta om i helgen men har inte gjort nått speciellt, i fredags va jag mimmi och lollo och sööp med några kompisar och igår va jag hemma och la mig tidigt. Skriver senare, har saker att fixa nu :D


Hemma kväll

Ska sova nu, har haft en mysig hemma med mina bebisar hihi. Berättar om min helg imorgon när jag är lite piggare, måste sova nu, nattiii


Bästa bästa

Har två vänner som betyder mer än allt för mig. Dom är med mig varje dag och gör mig stark och ställer upp mer än någon annan gör. Får aldrig visa hur mycket jag älskar er, men nu vet ni :')


50 frågor om mig

1.Vad heter du? Denise
2. Hur gammal är du? 17,5 år 
3. Vart bor du? vagnhärad
4. Hårfärg? i vanliga fall har jag svart, men nu är de svart/brunt/rött/lila typ. färgade och det blev inte som planerat.  
5. Ögonfärg? bruna
6. Hur lång är du? oj det vet jag inte... mellan 1.50 och 1.60 iallafall 
7. Kär? ja
8. Singel eller upptagen? singel
9. Hur många har du kysst? du det har jag ingen aning om. 
10. När och vem kysste du senast? haha för ca två veckor sen, vem säger jag inte x)
11. Har du hånglat med någon av samma kön? haha ja 
12. När hade du senast sex och med vem? 3 veckor sen tror jag. 
13. Hur långt är ditt längsta förhållande? 7 månader, hahah
14. Dumpat någon? yes
15. Blivit dumpad? yeeee

16. Vad för killar/tjejer föredrar du mest? tyvärr så vill jag alltid ha det jag inte kan få, så oseriösa killar som bara bryr sig om sig själva och sin kuk. 
17. Vad har du för mobil? Iphone 4s.
18. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Åka utomlands, köpa en lägenhet, och levt livet ba 
19. Favoritland? spanien/mallorca mmmm<3 
20. Favoritfärg? rosa, beige och svart 
21. Film? alla twilight filmer :)
22. Bok? 14 år till salu 
23. Killar eller tjejer? Killar
24. Vad gillar du mest med dig själv? att jag är så självständig 
25. Vad gillar du minst med dig själv? att jag inte tänker innan jag gör saker 
26. Nämn en person du aldrig skulle klara dig utan – Mamma
27. En person du älskar – mamma,tilde,milo,dp,pappa,mimmi,lollo,johanna,flaffe osv osv finns många
28. En person du hatar – oj oj, ännu fler ;) 
29. Ut och festa eller myskväll? festa, men myskväll om man är med någon man tycker om :)
30. Saknar du någon just nu? jaa jätte mycket 
31. Vad är det bästa som hänt dig? jag vet inte riktigt,det är många saker 
32. Beroende av något? cigg
33. Ditt livs största misstag? Hemlis
34. Om du fick välja en enda person att umgås med resten av ditt liv, vem skulle det vara? Vill inte skriva det här, men en speciell kille kan jag säga ;) 
35. Har du några tatueringar? nej, eller aa två fylle tatueringar, men dom är typ borta. 
36. Piercingar? naveln, näsan och tungan 
37. Vem är mest lik dig? min mamma 
38. Har du någon förebild? mig själv :D
39. Vad ska du göra idag? fortsätta vara barnvakt och sola och ta de lugnt. 
40. Vad är det värsta du vet? när folk inte kan vara ärliga, och respektlösa människor 
41. Vad är det bästa du vet? mat
42. Vad åt du senast? chips
43. Vad vill du ha just nu? en snygg kille som kan massera min rygg 
44. Vad köpte du senast? ett busskort 
45. Vem är din favorit kändis? Gyptian, jessica alba 
46. Vilken är din favoritställning? doggy haha ;) 
47. Tränar du? nehe duu, ska börja 
48. När går du och lägger dig? sent
49. Vad är klockan nu? 14:55
50. Är du nöjd med ditt liv? är inte missnöjd, men det finns ganska mycket som saknar..


barnvakt

HELLO bloggen. Vaknade för ett tag sen, och nu är jag och mimmi barnvakt.
Ska berätta lite om min vecka som ni missat eftersom jag alltid bloggar från mobilen och blogg.se appen funkade inte så har jag inte kunnat blogga. men nu sitter jag här vid en data så oroa er inte att det blir dött under dagen ;)
I söndags sov jag och mimmi hos min moster och köpte massa godis och chips och kolla på film och dygnade så åkte vi med bussen til trosa halv 7, så gick vi till tandläkaren osv. Jag och mimmi somnade flera gånger inne hostandläkarn haha (if you know what I mean, mimmi) ;)))) haha. Sen kom vi hem till mig och sov några timmar. När vi vaknade gick vi och köpte ost, kex, vindruvor cola osv som jag redan har berättat. Sen somnade vi hos mig. På tisdagen så åkte vi till nyköping och gick på stan och åt donken, sen åkte vi ut till stallet och packa höbalar och grejer för min moster behövde hjälp efter de tog vi bussen från tystberga hem och då åkte mimmi till hampus. Jag köpte chips och dip och la mig på soffan ett tag sen tänkte jag precis att jag skulle gå och lägga mig men då skrev en kompis att vi skulle komma till stan och va med dom. Så då hämtade dom mig och sen hämtade vi Lollo och åkte hem till Danne. Jag och Lollo somnade där så när vi vaknade gick vi till donken sen hämta mamma upp mig och då visade jag vilken jacka jag ville ha så hon kan köpa den. Sen åkte vi till en bilaffär och prov körde bilar osv. Sen åkte jag till trosa för ärenden. När jag kom hem kom mimmi till mig, då lagade vi mat och letade pant hemma hos mig hahaha! sen gick vi förbi farmor och sen sprang vi till sista bussen till nyköping och drog till min moster. Vi kollade på tv några timmar sen somna vi, och nu sitter vi här och är barnvakt till 3 ungar. två dampungar och en söt liten bebis.. så nu vet ni vad jag har gjort, jätte roliga saker (inte för er som bara vet hälften) men för oss är det skit kul ;) hehe. Nee nu ska vi  kollar på tv och mysa med bebisen. hörs sen!

Rumpförstoring


Jacka

Ska köpa en boomerang jacka, som den nedan, med en stor, fin och äkta päls såklart! :D men då vet jag inte om jag ska ta en svart eller mörkblå eller brun. Har provat den bruna och den passa supersnyggt på mig. Har dock inte provat dom andra och jag passar ju i allt så det blir nog inget problem men kommer nog ha den nästa år med så färgen är ganska viktig ändå.. Ska tänka vidare på det. Canada goose är också snygga, skit snygg päls på dom, har svårt att bestämma mig..


Mimmi <3 denise

Sitter här med mimmi, vi har nyss ätit vindruvor, ost och kex och druckit cola. Som två jävla tanter, fattas bara vin haha. Vi tänkte ta en cigg nu och sen tvätta bort sminket och borsta tänderna och sen sova. Vi har dygnat inatt så har inte sovit på typ 1,5 dygn. Så vi är lite små trötta haha. Gjorde massa roligt bus igår hihi. Godnatt ;)


Natti natti

Tjenaare! Ligger i soffan med mimmi, har precis kollat två filmer. Gamla filmer som man tyckte va skit bra när man va mindre, typ Hip hip hora, mimmi tyckte nog dom var mindre bra än mig eftersom hon somnade innan vi hade sett en halv film.. Idag har mimmi färgat mitt hår, blev ju inte fint direkt men får fixa till de imöörn så jag kan gå ut i helgen osv. Imorn ska jag på bio med bästis, hon ska bjuda mig. Ska se breaking dawn part 2 så kommer väl sitta och böla hela tiden.
Nu ska jag ta ett glas trocadero för jag kommer inte ihåg hur de smakar, äckligt har jag för mig, ska testa hehe. Sen ta en cigg sen ska jag nog försöka sova, mamma vill ha med mig på stan tidigt imorn och jag måste hinna färga håret och plus att jag ska dra iväg med Lollo sen. Får inte vara trött liksom. Jaja e skit rök sugen nu så see ya puss :)


Be strong

There was a time
I thought, that you did everything right
No lies, no wrong
Boy I, must've been outta my mind
So when I think of the time that I almost loved you
You showed your ass and I saw the real you


Trött

Hello, inte varit den bästa dagen idag har varit nere men vet inte varför.. Jaja åkte och träffa Lollo förut, vi käka pizza på kebabhouse, våran favorit är sån med champinjoner och skinka, vet inte vad den heter haha! men extra mycket vitlöksås, låter sjukt vidrigt men de är as gott! Bästa pizzorna på kebabhouse iaf. När jag kom hem var de bara att fika för min storebror fyller år, eller ja fyllde år. Nu kollar jag film med pappa, han har precis gjort varma mackor så nu ska jag äta och titta vidare. Känns som de enda jag har gjort idag är äta.. jag som hade gått ner 2 kg.


Åh

Åh vad kallt de är ute, helt sjukt! Jag tänker röka inne resten av vintern. Ja, jag röker fortfarande, jag gjorde det inte på 3 veckor sen sket det dig. Ska göra ett nytt försök efter nyår och det.

Varit barnvakt hela dagen så när jag kom hem va jag helt död. Somnade idag nu på kvällen vid 6-7 tror jag, och vaknade för en timme sen typ. Så jag kommer ju inte somna om på ett tag så nu ska jag kolla film med papi!

Idag fyller min bror 19, känns konstigt kommer ihåg han så liiiten och slå mig hela tiden. Men han är iaf världens bästa, ställer alltid upp och gör allt för mig!


natti

Heeej, saknat mig? Dum fråga, såklart :D. Jaa min helg då, igår va vi på fest och typ va där till klockan 6 eller något sen gick jag till min moster och sov där. Hann dock sova ca 3 timmar sen så väckte Annie mig för att min kusin hade kalas så gick upp och åt tårta till frulle tjock som man är hah ;) sen gick jag på stan med min moster och köpte present åt min syster sen så åkte jag, Annie och Lollo hem till mig och gjorde mat. Gick inte så bra vi var skit stressade så allt blev helt brändt och överkokt.. men men det var gott iaf HEHE. Började duscha och fixa oss. Sen spelade vi massa spel och drack och vi tre blev typ skit packade i våran ensamhet så skulle vi åka ut till Sund men vi hade ingen skjuts så det blev inget.. Men vi hade kul ändå såklart ;-) va nyss nere i "centrum" och skulle kolla till min bror och pappa som den mamma jag är och såklart var de massa bråk där. Inte min bror eller pappa men alla ska ju lägga sig i så det var mer eller mindre dom också. Dock tycker jag bara det är kul! Nu kom vi nyss hem iallafall och åt mackor och nu la jag mig precis i soffan eftersom tjockis lollo och annie ligger i min säng. Ska sova nu, ska upp tidigt min syster och bror har kalas imorn så då måste jag va lekfarbror med mina kusiner.. kul typ 50 ungar som springer omkring när man är bakis och grejer, love my life. Gooodnatt :)))


RSS 2.0