vi ska bli fulla. Livet e meningslöst. Vem bryr sig


Fredag<3

Precis duschat, nu ska jag packa väskan snabbt och gå till bussen och åka till Lollo.

Haha kolla vad bränd jag är, och som ni ser är jag flottig i ansiktet bara för att jag nyss smörjt in mig med en fet kräm för att jag inte vill börja flagna! Tjao;)


Glad idag

Åh älskar fredagar, även om jag bara ska va hemma så är jag på skit bra humör, fast ikväll ska jag inte vara hemma men. Nu är jag i trosa med pappa, men jag får sitta i bilen och vänta medans han handlar... som ett litet barn.


Då & nu

Visst har jag inte förändrats mycket alls? Dom andra bilderna är från ca 2 år sen. Bara att jag var snyggare då! Varför blir man fulare och fulare? Känner mig gammal.. Men nu är det godnatt på riktigt :)


Godnaatt!!

Den här låten är så dålig men blir alltid glad av den, tänker på Mimmi så mycket när jag hör den. Alla sjuka saker hon gör hela tiden blir som en film i mitt huvud när jag hör den här haha! Min fina vän<3


You.Me.Bed.Now

Skämt åsido!! Idag har jag inte gjort något speciellt, som sagt hade jag tvättstuga imorse så när den var slut la jag mig och sov ca en timme. Sen kom mamma hit med hundarna så va med dom och min kusin kom förbi så vi kolla på barnprogram och åt flingor. Kom nyss hem, träffade Lollo för att vi skulle sola och lämna tillbaka alla kläder som vi lånat av varandra för att våra mammor gnäller.. Det är väl de jag har gjort.

Under dagen har jag tänkt på mig själv och mitt liv. Nu vill inte jag ha uppmärksamhet men oj oj vilken bergodalbana (heter de så?) mitt liv har varit. Jag har alltid lyckats göra fel saker och det har aldrig blivit bra av nånting jag rört vid eller varit med om. Haha. Ända sen jag var liten har jag alltid gjort alla runt om mig besvikna och jag gör konstiga val och tänker aldrig på vad som händer sen. Har alltid låtit alla göra vad dom vill med mig och behandlat mig som dom vill. Har väl aldrig tyckt jag varit värd mer eller så. Jag vill inte dra upp någon speciell händelse här på bloggen i mitt liv eller hur det varit och vad jag gjort. En sak vet jag att det är alltid mitt eget fel att det inte gått bra för mig, jag vet inte varför jag alltid ska göra saker som jag vet kommer sluta illa. Men för att göra något positivt av det så har jag lärt mig mycket och jag är bara 17 år så mitt liv är inte förstört vad jag än gjort eller gör. Inte förrens nu har jag börjat tagit ansvar och stått på mig själv. Eller det har jag alltid gjort på sätt och vis men nu är det på riktigt. Jag vet vad jag gjort och jag säger inte att jag inte ångrar det som hänt men jag kan inte få det ogjort och jag mår inte dåligt över det så jag har börjat om på nytt. Det är inte så lätt att få folk att tro att man ändrat sig eller att folk ens bryr sig för det man gjort har man gjort. Men alla får tycka, tro och tänka vad dom vill. Jag bryr mig inte längre och jag är värd det bästa ;) min familj och vänner vet vem jag är och det är de enda som spelar roll. Nu låter jag som en liten fjortis som tycker synd om mig själv och ni tänker ba "åh snälla lilla du, ditt liv har inte ens börjat, gnäll inte". Men det får ni gärna tro, gör de bara lättare för mig! Hihi godnatt sov gott det ska jag imorn är det fredag = suuupa


Haha öronen<3

älskar mina hundar, så ful söta haha.


Bräänd!

Hej!! Sola i förrgår och igår så ser ut som en jävla tomat.. Ajaj. Iaf Gick upp klockan 6 imorse för jag hade tvättstuga klockan 7.. va inte lätt att komma upp för jag somna så jävla sent. Saknar att ha en mamma som tvätta, diska och städa! vill aldrig bli vuxen fy vilket tråkigt liv asså. Jobba städa jobba laga mat diska jobba osv osv. Jaja iaf så ska jag snart gå ner till tvättstugan igen, så jävla mycket tvätt sen måste jag stå inne i det där jävla varma torkrummet och hänga typ 10 påsar tvätt.
Är det bara jag som gillar de här vädret? Alltså igår och i förrgår var ju bara äckligt, idag är det skönt och man blir inte blöt och det är ljust o fint ute hihi.
Förresten var jag på möte igår med syo och jag ska börja skolan igen efter jullovet. Eller ja de blir iv nu och sen börja om gymnasiet. Så när jag egentligen ska gå mitt student år får jag börja ettan igen. Ångrar mig lite nu att jag hoppa av, men känns hopplöst att söka jobb istället för skola. För det första finns det inget jag är bra på och för det andra så har jag ingen utbildning så varför skulle någon anställa mig? Är inte ens 18 för det tredje. Kommer dock söka jobb också så får vi se sen hur jag gör :-) städare eller vad som haha! men det vill man ju inte hela livet. börjar iaf med skola nu så jag gör nånting på dagarna! Nej nu ska jag röra mig tjao ;)


Helloo

Heej! Ligger i sängen och kollar på filmer från helgen haha! Som den mamma jag är har jag varit uppe och gjort mat till min bror o väckt pappa osv.. bara för jag är så ordenlig måste jag göra aaaallt! nu ska jag gå o duscha osv för sen har jag saker att fixa hehe tjao ;)


Mano<3

Asså liksom hår tussar överallt omg <3 rättegången omg vi ses där!! Hehe fun girl (tant mena jag) hihi

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2757864/images/2012/pic_50b17f6de087c32e9ffe70be.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2757864/images/2012/pic_50b17f9ee087c32e8b312844.jpg" class="image">


Heeej

Vaken tidigt idag är jag. Pigg också! Ska snart åka till stockholm med min moster och handla lite. Sen när jag kommer hem ska jag möta upp världens bästa tjejer och gå hem till mig. Sen ska vi supa, låter som en bra fredag :) solen är uppe också så humöret kan ju inte bli bättre!
En ful bild på mig och johanna här också hehe ;-)<3


Godnatt

Ligger i sängen nu efter en mysig kväll med mimmi. Det där lät ju inte alls fel, inte alls. Nej men först har vi färgat hennes hår och ätit sen tog vi några öl och snacka skit. Rättare sagt så tog mimmi några och jag tog en eller två så hon somnade eller ska vi säga däckade på soffan när vi skulle kolla på vampire diaries. Men jag fortsatte kolla några avsnitt men sen blev de så varmt och trångt i den där kladdiga tvåsittsiga skinn soffan så jag tog hundarna och la mig i sängen. Men kan inte somna, är förkyld så kan inte andas genom näsan och har nyligen borrat i en framtand och har jätte mycket ilningar i båda tänderna så kan inte andas med munnen heller. Åh :( Och ska gå upp ca 07:15 imorn då min moster kommer och jag ska hjälpa henne.. Så kanske dags att försöka sova lite innan det är dags att gå upp igen. Vad hjälper mot förkylning? Nässpray? Ska gå och köpa det när jag vaknar, längtar!

Skulle inte vara helt fel att ligga vid poolen på mallorca med en kall drink och sol.... Godnatt


...


Omg

När jag började kolla på vampire diaries tyckte jag inte damon såg särskilt bra ut. Mimmi ba: åh han är fett snygg bla bla. Okej fuck you mimmi, han är fucking skiiiit sexig jag dör. Ååh vill ha <3 blir kär


Hej

Godmoorgon ;) äntligen fick jag sova ut. Barnen har lekt här själva hela dagen medans jag sovit. Dom har skrikit och bråkat o rivit hela köket men orkade inte bry mig. Nu ska jag gå hem och duscha osv så får vi se vad som händer ikväll. Kanske har lite planer ;) puss


Godnatt


Bla bla

Hej!! Idag har vi inte gjort så mycket. Kollade på Weeds hela natten så somnade ca 06:30 och gick upp 07.45. sov alltså i en timme och ändå har jag varit hur pigg som helst hela dagen förutom att jag tog en timmes powernap när vi kollade på Vampires diaries eller vad det heter. Bra serie de men, ganska mycket kopierat från Twilight däremot. Vaknade på soffan för att Mimmi kom och väckte mig för hon och Dennis hade lagat mat. Var hundvakt förut också förresten, två likadana hundar som jag har. Så jävla pinsamt när jag och mimmi satt utanför affären så kommer en dam med en STOR rotweiler och en labrador och mina små hundar skäller tills som svimmar och försöker springa fram till den där stora hunden. Haha lite pinsamt att vi satt och as garva och aldrig fick tyst på hundarna. Sen gick jag och mimmi på våran powerwalk och sen köpte vi glass och cola och fortsatte kolla på vampire serien. Nu har mims åkt till sitt haff så jag ligger hemma hos mamma i min sköna säng som jag saknar varje dag och tittar på tv med hundarna.. Ska försöka sova för ska upp klockan 7 imorgon och passa mina små syskon. Som vanligt.


Min fina vän

En bra vän är en som ger mig mod att våga.
En fin vän är någon som ser upp till en, någon som lyssnar och någon som alltid finns där och hjälper en.
En bra vän ser mig när jag gömmer mig i mig själv.
En bra vän bryr sig inte om bakrund eller det som varit.


Mina bebisar

Såklart dom ska vara nedbäddade i vagnen, jag skiljer inte på djur och människor och det är klart att dom fryser och blir trötta i deras stackars kort, små, smala ben. Visst är dom söta, vill ba äta upp dom <3


Hej mina stalkers

Snacka om trött gick upp typ halv 7 för att vara barnvakt.. Ska snart gå till farmor och fika eller något så tiden går fortfare så jag får komma hem och kolla på min älskade serie, Weeds! Så jävla bra. Jag och Mimmi har kollat på snart 5 säsonger på bara några dagar haha.

Här är min favvo låt just nu! Inte alls min musik smak egentligen haha men den påminner så mycket om mallis och blir alltid lika glad när jag hör den ;)


Banta banta

Nu ska jag beställa såna här soppor osv som gör så att man går ner i vikt, sen när jag är på min normala vikt ska jag sluta äta pizza varje dag och börja röra på fläsket. Kanske dags nu när man inte kan ha magtröja eller inte kommer i jeansen längre hehe


!!!

haha!! säger ännu en gång, jag "pundar" inte! Haha vafan är de för jävla snack? Har testat de mesta osv kanske några gånger mer en än gång men snälla de har väl alla gjort? och sen och OM jag skulle röka liiite weed då är man ändå ingen pundare.. enligt mig är det värre med alkohol. röker du får du ingen baksmälla och blir inte lack osv! ;)
BLIR SÅ IRRITERAD på folk som tror dom vet saker om mitt liv. det finns ingen som vet något om hur mitt liv varit/är förutom min familj. Ta hand om er själva istället för att lägga er i mitt, klarar mig så bra på egen hand, pundar och grejer, hjtough life liksom!! Hehe


Barnvakt med mimmii

Todays sluta röka/va sur outfit HAHA


hihi

Sorry att jag inte skrivit på länge! Saknat mig? Såklart ni har :)
Min resa till Mallorca kunde inte bli mer perfekt orkar inte berätta men festade och badade och sånt man gör utomlands. Och har haft skit kul med mimmi här hemma nu osv. Har slutat röka också, eller håller på. Tar väl några veckor/månader innan man är helt färdig men men.


RSS 2.0